1r de Batxillerat / 1º de Bachillerato (2019-2020)

L'examen de recuperació de l'assignatura Filosofia, de primer de batxillerat, tindrà lloc, el dimarts 16 de març de 2021 (de 16:00 a 18:00) , en la Sala d'usos múltiples.
Els coneixements competencials a avaluar seran els treballats durant el curs passat i el model d'examen serà el de la convocatòria extraordinària del mateix.
Davant de qualsevol pregunta, no dubteu a contactar amb Cèsar (Departament de Filosofia) . El seu horari d'atenció és: dimecres i divendres d'11.15 a 12.10. Per a poder concretar alguna reunió per a la resolució de dubtes, o fins i tot alguna classe de repàs grupal, es prega contactar prèviament a través del correu cesar.filosofia.ieslaplana@gmail.com.
El examen de recuperación de la asignatura Filosofía, de primero de bachillerato, tendrá lugar, el martes 16 de marzo de 2021 (de 16:00 a 18:00), en la Sala de usos múltiples.
Los conocimientos competenciales a evaluar serán los trabajados durante el curso pasado y el modelo de examen será el de la convocatoria extraordinaria del pasado curso.
Ante cualquier pregunta, no dudéis en contactar con César (Departamento de Filosofía). Su horario de atención es: miércoles y viernes de 11:15 a 12:10. Para poder concretar alguna reunión para la resolución de dudas, o incluso alguna clase de repaso grupal, se ruega contactar previamente a través del correo cesar.filosofia.ieslaplana@gmail.com.


A continuació podeu descarregar tres exàmens del curs passat, entre els quals es troba el de la convocatòria extraordinària de final de curs.
A continuación podéis descargar tres exámenes del curso pasado, entre los que se encuentra el de la convocatoria extraordinaria de final de curso.